Over de wachtwoordboekjes

Sinds 2010 maak ik zelf ontworpen en met de hand gemaakte wachtwoordboekjes.
Inmiddels heb ik vele wachtwoordboekjes gemaakt en verkocht en enthousiaste reacties gekregen van gebruikers. (Lees verder onder Contact).image002Tips voor het veilig gebruik van het wachtwoordboekje.  

  •  Bewaar het boekje op een vaste, niet direkt zichtbare plaats in de buurt van uw computer.
  •  Bewaar het boekje op reis bij uw waardepapieren.
  •  Gebruik voor ieder account een ander sterk wachtwoord.
    · Schrijf dit wachtwoord versleuteld op in het wachtwoordboekje.
    · Een sterk wachtwoord bestaat uit minimaal acht tekens, bijv. vier letters waarvan één een    hoofdletter is, een symbool zoals ! # & * $ en drie of meer cijfers.
    · Om de letters te onthouden maakt u een standaardzin van vier of vijf woorden die voor u makkelijk te onthouden is, bijv. “Ga toch snel fietsen “ wordt Gtsf. Deze letters geef je in het wachtwoordboekje weer met vier puntjes . . . . De drie of meer cijfers en het symbool, voor elke website steeds andere combinaties, schrijf je dan wel op in het wachtwoordboekje (zie foto hierboven).
  • Tot slot; de kans op een digitale diefstal van uw gegevens door hackers via uw computer is vele malen groter dan de kans op een inbreker in huis. Daarom is het veilig en praktisch om uw wachtwoorden op te schrijven en op die manier voor al uw accounts verschillende wachtwoorden te maken. Dit laatste is namelijk extra veilig !

Het is mogelijk om wachtwoordboekjes met een omslag naar keuze te bestellen voor een bijzondere gelegenheid of voor uw bedrijf of organisatie als relatiegeschenk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

zie foto hierboven (vanaf 16 stuks).
www.wachtwoordboekje.nl                                              ©truusdejong